Bedsteforældre for Asyl - Logo

Fynsgruppen

Ny Side

 

Formålet med Bedsteforældre for Asyl-Fyn er at informere om samme formål som Bedsteforældre for Asyl og handle på det. Det har vi gjort og gør stadig på mange måder.

Aktiviteter. Først og fremmest tager vi fat på oplysende formål. Vi uddeler foldere (vi har fremstillet egne fynske foldere), vi holder oplæg, vi holder taler, vi deltager i demonstrationer, vi arrangerer oplysende foredrag og aktiviteter, vi har afholdt oplysende møder i forbindelse med valg, vi har i flere år deltaget i Fyens Stiftstidendes Folkemøde med en bod.

Vi har støttet flygtningecentrene på Langeland på flere måder. (Det er mange år siden, der var flygtningecentre på Fyn.)

I mange år er vi mødtes en gruppe på 3-6 personer hver lørdag på Grønttorvet i Odense, hvor vi holder "stille demonstration".  Vi har stadig tilladelse til at mødes på Grønttorvet og mødes nu p.t. cirka en gang om måneden, dog ikke i vintertiden. 

Vi har arrangeret og stået for flere oplysende møder, ofte sammen med flere andre samarbejdspartnere. Seneste tiltag var et foredrag i Svendborg af konsulent Hans Lassen i september 2020. Han udgav i 2017 "En supertanker ændrer kurs" om integrationens positive sider. Mødet var meget velbesøgt. 

Mødefrekvens. BfA-Fyn har eksisteret siden 2011.

Vi holder stadig møde cirka tre-fire gange om året på et bibliotek i Odense for at tale sammen og planlægge nye aktiviteter.

Ønske. Vi vil gerne være flere! Nye interesserede er meget velkomne! (6.12.20)

Kontakt:

Pia Sigmund,  pia@historiebazaren.dk