Bedsteforældre for Asyl - Logo

Nyheder

Politiken 5. nov. 2022: Anklageskrift mod 3 mødre, der kom hjem fra lejre i Syrien

 

 Koordinationsgruppen har holdt digitalt møde 17.februar. Du kan orientere dig i BFAs nuværende aktitiviteter ved at læse referatet fra mødet. Referatet ligger under pkt koordinationsgruppen under menupunktet Struktur

Støttegruppen Børnene hjem fra Syriens mangfoldige aktiviteter og diverse nyheder kan ses her

https://www.bedsteforaeldreforasyl.dk/index.php?id=117

 

 
Oprettet den 2014-10-13

Gæstfrie i Halsnæs opretter støtteforening

Gæstfrie i Halsnæs opstod den 19.9. som en reaktion på Halsnæs Byråds beslutning om at lukke asylcentret i Auderød i en tid hvor flere end 50 millioner mennesker er på flugt fra krig og elendighed.

Vi arbejder for medmenneskelighed og insisterer på at Halsnæs - sammen med resten af Danmark skal vise anstændighed og bidrage til at hjælpe verdens flygtninge.


Gæstfrie i Halsnæs er på vej med en støtteforening der har stiftende generalforsamling den 21.10. og som i første omgang skal gøre det muligt for Gæstfrie at kunne tilbyde flygtningefamilier med børn og et særligt behov for i en kortere eller længere periode at kunne opholde sig uden for asylcentrene et opholdssted i Halsnæs.

Stiftende generalforsamling i støtteforeningen for Gæstfrie i Halsnæs holdes 21.10. Kl 19 i den gamle fyrmesterbolig, Fyrrestien 1 i Hundested.

28.10. kl 18.30 på Havlitvej 10, Hundested er der hus-støttekoncert med pianist Nicolai Kjølsen. Koncerten blir med mad og et glas. Pris 200. Tilmelding nødvendig til 31386908
 
25.11. kl 19.30 er der støttekoncert i Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300 Frederiksværk. Programmet ligger endnu ikke fast. 
 
Interessede i støttemedlemskab kan i første omgang maile til: malinkwesterlund@gmail.com
 
NYHEDSOVERSIGT
Ingen aktuelle nyheder

Gamle nyheder