Bedsteforældre for Asyl - Logo

Bedsteforældre for Asyl

Sidste nyt

Gæstfrie i Halsnæs opretter støtteforening

21-10-2014 er der stiftende generalforsamling i Hundested


Regeringen vil indføre særlige asylregler for krigsflygtninge

Regeringen har udsendt en pressemeddelelse om at den vil indføre en særlig tidbegrænset opholdstilladelse til krigsflygtninge.


Nyheder
Debatmøde i Aarhus, klik "Kalender"
Bedsteforældre for Asyl er en bevægelse af enkeltpersoner. Vi er uafhængige at politiske grupperinger. Det vi ønsker er at ændre dansk asylpolitik, så den bliver mere human og mere åben og inkluderende. Vi synes ikke at mennesker, der har søgt asyl i Danmark, men som er blevet afvist, skal henslæbe en tilværelse i årevis i asyllejre uden håb, fulde af frygt og i uvished om, hvordan deres fremtid vil forme sig.

10 krav til dansk asylpolitik, klik her. Mere om hvem vi er, klik her.       

GØR BØRNEKONVENTIONEN TIL LOV I DANMARK
Skriv under, klik
her.
Saml underskrifter: Underskriftsark, klik her.
Underskriftsflyer, klik her.

Nyt, se også:
Demonstration ved Rundetårn i København 1-11 kl. 12-13,30 (Obs: ændret tid og sted), klik "Kalender"


  


Mere om BfA

Bedsteforældre for Asyl har ét mål: Danmarks asylpolitik må ændres, så de afviste flygtninge, der ikke kan rejse hjem, ikke i årevis skal leve i usikkerhed og udsigtsløshed. I stedet skal de have mulighed for et almindeligt liv blandt os andre med ret til at uddannelse og arbejde.

Bedsteforældre for Asyl består af enkeltpersoner i moden alder. Vi taler med den vægt, som vores alder, erfaring og det lange perspektiv giver.

Bedsteforældre for Asyl er uafhængige af politiske grupperinger og andre NGO’er, så vi kan rumme alle, der er enige i vores mål. Som enkeltpersoner kan medlemmer af andre grupper selvfølgelig være med hos os, hvis de er enige i målsætningen.

I stedet for aggressive slogans vil Bedsteforældre for Asyl en anden form for demonstration præget af overbevisende argumentation. Derfor står vi stilfærdigt om søndagen foran asylcentrene Sandholm, Avnstrup og Kongelunden - se hvornår i BfA-kalender.

For at nå ud til flest mulige benytter vi os dog også af andre aktionsformer f.eks. læserbreve og optræden på gader med uddeling af løbesedler.

Vi holder også foredrag og stiller gerne op til debatmøder.

Flere fonde og privatpersoner har gennem årene doneret over 400.000 kr. til Bedsteforældre for Asyl.

Nogle af pengene er givet til vort asylpolitiske arbejde og har dækket udgifter til en cykeldemonstration gennem Danmark, bod i Fælledparken 1. maj, Folkemøde på Bornholm, vores gadedemonstrationer samt tryksager.

Men næsten 300.000 kr. er særligt doneret til glæde for asylbørn, der har den mest trøstesløse tilværelse, man kan forestille sig. Vi har således kunnet videregive penge til bl.a. klippekort, højskoleophold, cirkusforestilling og julefest.
Bedsteforældre deltager ofte i arrangementerne og kan bevidne, at gode oplevelser væk fra hverdagen i et asylcenter trods alt kan tænde lys i barneøjne.

Yderligere bidrag vil blive modtaget med tak  -  se kontonummer under "Kontakt"

Tast "Home" for at komme til hovedmenuen